Köp- och leveransvillkor

Priser och betalning

Priserna i shopen visas inklusive moms. I varukorgen kan man se den totala kostnaden av produkterna man har valt att beställa. I kassan kan man se vad den totala summan inklusive fraktkostnaden på 50 kr som tillkommer blir. Betalning sker endast via Swish om inget annat betalningsalternativ är tillgängligt.


Ångerrätt/Bytesrätt

Vi har ingen ånger- eller bytesrätt på de produkter som vi har i vår shop. Detta är helt enkelt på grund av att vi inte är en butik/e-butik i grunden och därmed inte har en avsedd avdelning och administration för sådana ärenden. Tanken med shoppen är att vi vill göra det mer tillgängligt för er Jinert-fans att kunna skaffa våra populära reklamprodukter på ett smidigt sätt. Vi ber er därför att endast beställa ifall ni verkligen vill ha produkterna och att ni är noggranna med att välja rätt storlek på de produkter som har olika storlekar.


Frakt och retur

Vi har ett fast pris på frakten på 50 kr. Vi tar inte emot några returer, så om man mot all förmodan vill reklamera sin beställning/delar gäller informationen som står nedan under Reklamation. Outhämtade paket som kommer till oss i retur krediteras ej!


Reklamation

Om man vill reklamera sin beställning eller delar av sin beställning måste man kontakta oss via info@jinert.se. En godkänd reklamation är t.ex. ifall produkter har gått i sönder under leveransen.


Cookies

På vår webbplats sparar vi endast cookies som ger oss statistik på antal besökare och vilka sidor som besöks. Denna data tar vi in via Google Analytics och används, förutom för statistiken, för att placera oss på rätt ställe i Google-sökmotorn. Vi lämnar aldrig ut data till utomstående part. Mer information kring lagring av dina data finner du i vår Integritetspolicy.

Övrigt

Har ni någon fråga eller tveksamheter inför en beställning är ni varmt välkomna att kontakta oss via info@jinert.se så besvarar och hjälper vi er!